Det självklara valet

NVK logotyp
fronter
dds
utv
dexter
teknikcollege
insta

SÖK PÅ SIDAN

Kontakta NORRA VÄSTMANLANDS UTBILDNINGSFÖRBUND

Postadress:

Fridavägen 5, 737 44 Fagersta

Telefon:

0223-443 00

Sjukanmälan gymnasiet: 0223-445 94

Sjukanmälan vux: 0223-28191, eller vux@nvu.se

E-post:

registrator(at)nvu.se 

förnamn.efternamn@nvu.se

Besök oss:

Fridavägen 5

Besöksparkeringen är nära Brinellvägen 5.

737 44 Fagersta

Återlämning av datorer, böcker med mera

2020-05-15 Hej blivande studenter/avgångselever! Den 8-12 juni har vi öppet så att ni kan återlämna dator, skol-ID, böcker och tömma era skåp.

Under vecka 24, det vill säga 8-12 juni, öppnar vi upp bakre delen av aulan klockan 10.00-14.00 för återlämning av nedanstående material.

Böcker: Lämnas i aulan.

Datorer/IDkort: Samtliga elever som avslutar sina utbildningar till sommaren ska lämna in dator och ID-kort. De elever som kommer tillbaka till hösten får skriva under nya avtal och får ut annan utrustning. Ingen person som inte är inskriven får behålla datorn under sommaren. Ej inlämnad dator kommer att faktureras.

Tömning av skåp: Endast de elever som avslutar en utbildning till sommaren ska tömma sina skåp och återlämna nycklar. Ni elever blir insläppta via aulan och kommer på egen hand få gå till era skåp och tömma dessa. Lås och nyckel tar man med tillbaka till aulan och lämnar. Om du har lås+nyckel och det finns en reservnyckel i receptionen har du rätt att återfå din deposition. Eftersom vi har svårt att få tag på kontanter behöver du fylla i en blankett (finns i aulan) för utbetalning via bankkonto (det finns tyvärr inte möjlighet att swisha åter depositionen).

Kämpa på - snart är ni i mål!

Sidansvarig:

Linda Halldin Normann

Senast ändrad:

Scrolla upp