Det självklara valet

NVK logotyp
fronter
dds
utv
dexter
teknikcollege
insta

SÖK PÅ SIDAN

Kontakta NORRA VÄSTMANLANDS UTBILDNINGSFÖRBUND

Postadress:

Fridavägen 5, 737 44 Fagersta

Telefon:

0223-443 00

Sjukanmälan gymnasiet: 0223-445 94

Sjukanmälan vux: 0223-28191, eller vux@nvu.se

E-post:

registrator(at)nvu.se 

förnamn.efternamn@nvu.se

Besök oss:

Fridavägen 5

Besöksparkeringen är nära Brinellvägen 5.

737 44 Fagersta

Distansstudier för NVU från
och med onsdag 18 mars

2020-03-17 NVU följer fortsatt Folkhälsomyndighetens rekommendationer, vilket innebär att ingen undervisning sker i NVU:s lokaler från och med onsdagen den 18 mars. Detta gäller all utbildning som NVU ansvarar för, det vill säga gymnasieskolan Brinellskolan med alla program och inriktningar, särskola, SFI och vuxenutbildning.

Undervisningen kommer att hållas genom fjärr- eller distansundervisning. Du som elev följer ditt ordinarie schema, men hemifrån.

NVU använder sig av olika former av distansundervisning. Itslearning är en av dem. Som elev ska du även kontrollera din mail. Lärare och personal försöker i första hand att få tag i dig och du som elever underlättar genom att vara tillgänglig via mail och telefon och gå i in Itslearning.

Du hittar kontaktuppgifter till NVU personal via hemsidan www.nvu.se
Om NVU/Personal. Kontaktuppgifterna är sorterade efter efternamn. Direktlänk är: NVU Personal

Rekommendationen är att inga elever ska vistas på skolan, men all frisk personal jobbar som vanligt och är tillgängliga för elever. Som gymnasieelev kan du kontakta din mentor, lärare eller rektor vid funderingar. Som elev på VUX kontaktar du din lärare vid funderingar.

Ovanstående gäller tills vidare. Det kommer förmodligen dyka upp en del funderingar och NVU kommer att gå ut med information löpande, både offentligt och specifikt till berörda. Tillsammans hjälps vi åt att hindra smittspridning och fortsätta utbildningen.

Sidansvarig:

Linda Halldin Normann

Senast ändrad:

2020-03-17

Scrolla upp