Det självklara valet

NVK logotyp
fronter
dds
utv
dexter
teknikcollege
insta

SÖK PÅ SIDAN

Kontakta NORRA VÄSTMANLANDS UTBILDNINGSFÖRBUND

Postadress:

Fridavägen 5, 737 44 Fagersta

Telefon:

0223-443 00

Sjukanmälan gymnasiet: 0223-445 94

Sjukanmälan vux: 0223-28191, eller vux@nvu.se

E-post:

registrator(at)nvu.se 

förnamn.efternamn@nvu.se

Besök oss:

Fridavägen 5

Besöksparkeringen är nära Brinellvägen 5.

737 44 Fagersta

Komiker och magiker till Brinellskolan

2019-03-15 Edvin Erlandsson föreläser på onsdag för elever och personal på Brinellskolan. Edvin är komiker, magiker och inspiratör och pratar om det viktigaste som finns - dig! På måndag är det en öppen föreläsning om asperger och på tisdag "öppet rum" - där du kan höra levande historier om erfarenheter av psykisk ohälsa, att leva med lögner med mera.

Fakta om tillsammansveckan

Tillsammansveckan riktar sig till allmänheten med fokus på unga, personal inom vård och omsorg, politiker och till personer med egen erfarenhet av psykisk ohälsa och deras anhöriga och består av främjande, förebyggande och stödjande föreläsningar.

Syftet är att tillsammans nå ut brett med information och kunskap som öppnar upp klimatet kring psykisk hälsa. Tillsammans kan vi utforska hur vi kan vi främja psykisk hälsa, förebygga genom att stärka de riskgrupper och riskmiljöer som finns, skapa kunskap kring hur det är att leva med psykisk sjukdom från personer med egen erfarenhet och att stödja de som är drabbade och deras anhöriga.

Vi vill genom veckan rikta uppmärksamhet mot att vi alla har en psykisk hälsa att ta hand om. Vi vill skapa en känsla av trygghet att våga fråga och våga prata om hur vi mår.

Vi kommer att anordna en uppföljning av det som händer under Tillsammansveckan i form av cafékvällar och kurser/workshops för att fånga upp det intresse och de behov som finns.

Tillsammansveckan arrangeras av Arvsfondsprojektet Tillsammans för psykisk hälsa, Studieförbundet Vuxenskolan i samverkan med nätverket Nationell Samverkan för Psykisk Hälsa i Västmanland, Västmanlands kommuner, Region Västmanland, Samordningsförbunden i Västmanland och Stadsmissionen.

Tillsammansveckan hemsida

Sidansvarig:

Linda Halldin Normann

Senast ändrad:

2019-03-14

Scrolla upp