Det självklara valet

NVK logotyp
fronter
dds
utv
dexter
teknikcollege
insta

SÖK PÅ SIDAN

Kontakta NORRA VÄSTMANLANDS UTBILDNINGSFÖRBUND

Postadress:

Fridavägen 5, 737 44 Fagersta

Telefon:

0223-443 00

Sjukanmälan gymnasiet: 0223-445 94

Sjukanmälan vux: 0223-28191, eller vux@nvu.se

E-post:

registrator(at)nvu.se 

förnamn.efternamn@nvu.se

Besök oss:

Fridavägen 5

Besöksparkeringen är nära Brinellvägen 5.

737 44 Fagersta

Vi söker dig som kan utveckla industriprogrammet!

2019-03-07 Eftersom efterfrågan på utbildad personal inom industriföretagen är stor har vi inom Brinellskolan startat ett utvecklingsarbete inom den gymnasiala industriutbildningen. Vi söker nu en person som vill driva detta utvecklingsarbete.

Vi erbjuder ett utvecklande och varierat arbete med undervisning inom industriteknisk utbildning både självständigt och i samverkan med andra lärare. Du ska även samverka med lokala industriföretag och driva utvecklingsarbetet kring den gymnasiala industriutbildningen. Industriprogrammet är ett av våra program som är certifierade inom Teknikcollege.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig med kompetens och erfarenhet inom skärande bearbetning och underhåll. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet inom industribranschen. Yrkeslärarexamen och lärarlegitimation är meriterande, liksom erfarenhet av arbete som yrkeslärare.

Om du saknar yrkeslärarutbildning är det viktigt att du har intresse av att läsa in den parallellt med din anställning hos oss.

Vi lägger stor vikt vid egenskaper som engagemang, förmåga och intresse av att arbeta för elevernas kunskapsutveckling och driva skolutvecklingen samt inspirera kollegor. Vi tänker oss att du tar stort eget ansvar, har goda ledaregenskaper samt kan se ett helhetsperspektiv över verksamhetens behov.

Det är viktigt att du både kan arbeta självständigt och samverka med andra lärare och företag. Du ska kunna ansvara för elevernas APL, arbetsplatsförlagt lärande.

Välkommen med din ansökan!

Sidansvarig:

Linda Halldin Normann

Senast ändrad:

2019-03-07

Scrolla upp