Det självklara valet

NVK logotyp
fronter
dds
utv
dexter
teknikcollege
insta

SÖK PÅ SIDAN

Kontakta NORRA VÄSTMANLANDS UTBILDNINGSFÖRBUND

Postadress:

Fridavägen 5, 737 44 Fagersta

Telefon:

0223-443 00

Sjukanmälan gymnasiet: 0223-445 94

Sjukanmälan vux: 0223-28191, eller vux@nvu.se

E-post:

registrator(at)nvu.se 

förnamn.efternamn@nvu.se

Besök oss:

Fridavägen 5

Besöksparkeringen är nära Brinellvägen 5.

737 44 Fagersta

Yrkeslärare till el- och energiprogrammet sökes

2020-04-15 Populära el- och energiprogrammet söker en till engagerad yrkeslärare. Välkommen att maila din ansökan senast 3 maj.

Om arbetsgivaren

Norra Västmanlands Utbildningsförbund är ett kommunalförbund som består av Fagersta, Norberg och Skinnskattebergs kommuner. Vårt uppdrag är att erbjuda utbildning i åldrarna 16 - 64 år genom gymnasiet Brinellskolan samt vuxenutbildning. Vi erbjuder 10 nationella program, introduktionsprogrammen och inom gymnasiesärskolan har vi fyra nationella program.

Vår skola har ett mycket gott arbetsklimat och en låg personalomsättning. Vi har ett väl fungerande elevhälsoteam samt ett eget bibliotek. Vi erbjuder dig som anställd friskvårdsbidrag samt möjlighet till gymträning och bad utan kostnad.

Vi samarbetar med ortens näringsliv som ger oss en mer modern undervisning. Vi har tillgång till ny teknisk utrustning i våra lokaler. Eleverna har goda möjligheter att få ett bra lärande på arbetsplatserna oavsett utbildningsform.

Lärare till El- och energiprogrammet

Om tjänsten:

El- och energiprogrammet på Brinellskolan har inriktningen Elteknik, där vi utbildar morgondagens elinstallatörer. För tillfället har vi två yrkesutgångar, Installationselektriker och Industrielektriker.

I arbetet ingår mentorskap och undervisning utifrån gymnasiets läroplan på El- och energiprogrammet med inriktning Elteknik. Som mentor har du nära kontakt med elever, föräldrar och kollegor. I kurserna ingår också APL (arbetsplatsförlagt lärande) på företag inom elbranschen.

Du arbetar i ett engagerat arbetslag i nära samarbete med övriga kollegor. Undervisningen sker inom inriktningen Elteknik mot Installationselektriker och Industrielektriker med nyinstallation, ombyggnad och service som fokus.

Du kommer bland annat att undervisa i kurser inom ämnena Installationsteknik, Driftsäkerhet och underhåll, Elektroteknik och Larm och säkerhetsteknik. Undervisningen är både praktisk och teoretisk för att förmedla kunskaper som en blivande elektriker behöver.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har arbetat som installationselektriker med AL Auktorisation och har flerårig erfarenhet från branschen. Det är även meriterande om du har examen som yrkeslärare eller tidigare undervisat på gymnasial nivå. Har du inte lärarexamen är det något som vi uppmuntrar dig till att läsa vidare till under din anställning hos oss.

Det är viktigt att du besitter kunskaper om de krav och riktlinjer som elbranschens centrala yrkesnämnd (ECY) ställer för erhållandet av elcertifikat och vägen till behörig elektriker samt har kunskap om de lagstiftningar som gäller för elinstallation och elsäkerhet.

Som person är du utåtriktad och har en god samarbetsförmåga. Du har intresse och förmåga att driva verksamhetsutveckling. Att sätta gränser och att vara en god representant för vår värdegrund är ett måste.

Vi värdesätter personlig lämplighet vid tillsättningen av tjänsten. 6 månaders provanställning gäller. Varmt välkommen med din ansökan.

Ansökan:

Ansök genom att maila Personligt brev och CV till registrator@nvu.se

HR-supporten kommer nämligen att stängas ned under april, varför ansökan mailas direkt till NVU (vilket du kan göra till och med 3 maj).

Vi har gjort våra val av annonskanaler och vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Om anställningen

Månadslön. Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns. Heltid. Provanställning 6 månader.

Var ligger arbetsplatsen?

Arbetsplatsen ligger i kommunen Fagersta i Västmanlands län.

Kontaktpersoner:

Rektor Ulla Pietarinen 0223-44517.

Fackliga kontaktpersoner

  • Lärarförbundet Marie Karlsson0223-44791
  • Lärarnas Riksförbund Tanja Svennberg0223-44711

Sök jobbet genom att maila personligt brev och CV till registrator@nvu.se senast den 3 maj.

Sidansvarig:

Linda Halldin Normann

Senast ändrad:

2020-04-15

Scrolla upp