Det självklara valet

NVK logotyp
fronter
dds
utv
dexter
teknikcollege
insta

SÖK PÅ SIDAN

Kontakta NORRA VÄSTMANLANDS UTBILDNINGSFÖRBUND

Postadress:

Fridavägen 5, 737 44 Fagersta

Telefon:

0223-443 00

Sjukanmälan gymnasiet: 0223-445 94

Sjukanmälan vux: 0223-28191, eller vux@nvu.se

E-post:

registrator(at)nvu.se 

förnamn.efternamn@nvu.se

Besök oss:

Fridavägen 5

Besöksparkeringen är nära Brinellvägen 5.

737 44 Fagersta

Vi gick också EK på NVU

hpa

Howlin' Pelle Almqvist

Idag: En världsartist, entreprenör och företagsledare. Då: En ekonomistudent som gillade att äta ferraribilar i korridoren och snacka med kompisar.

- Så här 20 år senare så är det svårt för mig att avgöra hur jag upplevde min tid på programmet. Jag skulle ändå vilja rekommendera Ekonomiprogrammet och NVU då det är en bra skola. Jag trivdes bra och det har delvis format mig till den person jag är idag.

ldvb

Lydia Dimic von Brömssen

Efter studenten började Lydia arbeta som Team Sales Coach på Sveriges största affärsmagasin "Veckans Affärer". Under en gymnasietid som inte gick helt spikrakt avslutande hon ändå på topp.

- Mitt bästa minne från min tid på NVU var när jag blev åtsedd till årets bästa säljare under UF-mässan i Västerås 2016. Den känslan var helt ofattbar. Utan stöd från lärare och skolan i helhet så hade jag inte fått den möjligheten. Jag rekommenderar Ekonomiprogrammet då det finns otroligt bra lärare och stora möjligheter efter studenten.

ls

Louise Solberg

Louise studerar till retorikkonsult på Södertörns högskola och är därmed tjänstledig från sin tjänst som projektledare för Ung Företagsamhet.

- Ekonomiprogrammet är en bred utbildning som har många relevanta och användbara kurser. Detta har blivit än mer tydligt efter att jag själv började jobba. Utbildningen är perfekt för dig som gillar ekonomi eller inte riktigt vet vad du vill jobba med när du är klar. Dessutom är utbildningen högskoleförberedande och Brinellskolan satsar hårt på UF vilket är bra. Lärarna är grymma och skolan är bra!

Sidansvarig:

Linda Halldin Normann

Senast ändrad:

Scrolla upp