Det självklara valet

NVK logotyp
fronter
dds
utv
dexter
teknikcollege
insta

SÖK PÅ SIDAN

Kontakta NORRA VÄSTMANLANDS UTBILDNINGSFÖRBUND

Postadress:

Fridavägen 5, 737 44 Fagersta

Telefon:

0223-443 00

Sjukanmälan gymnasiet: 0223-445 94

Sjukanmälan vux: 0223-28191, eller vux@nvu.se

E-post:

registrator(at)nvu.se 

förnamn.efternamn@nvu.se

Besök oss:

Fridavägen 5

Besöksparkeringen är nära Brinellvägen 5.

737 44 Fagersta

Translate

Översätt med Google Translate!

Translate the site with Google Translate! Select your language in the drop down menu above to the right.

Om Google Översätt

Vi har valt att använda Googles översättningsfunktion på denna webbplats. Googles funktion översätter hela webbplatsen till valfritt språk på några sekunder.

Man måste ändå komma ihåg att översättningen görs av en maskin och inte av en människa. Det betyder att man aldrig kan förvänta sig en översättning som är korrekt till hundra procent.

Ibland kan det få till följd att översättningen blir felaktig och till och med komisk. Det finns en funktion inbyggd i Google Översätt för att förbättra översättningen: möjligheten för användare att själv föreslå en bättre översättning eller formulering. Peka på den text som du anser är felaktigt översatt. Då visas ett fönster med länken "föreslå en bättre översättning" där du själv kan skriva det som du anser vara en korrekt översättning.

Den här principen att bjuda in användarna att aktivt bidra till resultatet känns igen från andra företeelser på internet som till exempel Wikipedia. Aktiv medverkan av användare är en del av idéerna i det som kallas Web 2.0 – samlingsnamnet som används om de nya sätten att använda internet för ökad användarnytta och delaktighet.

Mer information om Google Translate hittar du i högermenyn.

Viktigt!

NVU ansvarar inte för eventuella felaktigheter i översättning som utförts av en utomstående part. Endast den svenska texten är att betrakta som förbundets officiella text. Denna översättningsmöjlighet ska betraktas som en hjälp och en service för besökare som inte behärskar det svenska språket.


Sidansvarig:

Linda Halldin Normann

Senast ändrad:

Scrolla upp